首頁 / 企業ERP / weberp / 讀開放原始碼ERP軟體 好處多

讀開放原始碼ERP軟體 好處多

貪婪的智慧 有一篇開放原始碼ERP軟體 好處多 裡頭有介紹比較成熟的open source:
CK-ERP、Compiere ERP + CRM Business Solu-tion、Openbravo ERP、opentaps open source ERP+CRM、 accounting等。
webERP是我之前有在中文化的,Compiere ERP + CRM Business Solu-tion這套我覺得太複雜,其他的有空也來試試看!

Print Friendly, PDF & Email
馬上成為工作達人的Fans

About ㄚ琪

工作達人Fun Taiwan的創辦者及總編,可以在這裡更認識他。

One comment

  1. The good searching below, a person! I was seeking google when I ran across ones posting, I am put your give food to to Aol and google Audience, I anticipate additional of.

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 Required fields are marked *

*

這個網站採用 Akismet 服務減少垃圾留言。進一步瞭解 Akismet 如何處理網站訪客的留言資料

Scroll To Top